Nursel'in Mutfağı Kuru Helva Tarifi

Reklam
Nurselin Mutfağı Kuru Helva Tarifi


Kuru Helva Tarifi

Kuru Helva Malzemeleri:
1 kilo un
Yarim kilo tereyağı
Yarim kilo kitlama şeker
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz

Kuru Helva Hazırlanışı:
Tereyağını bir tencereye koyup eritin. Eriyen yağa unu az az ekleyerek helva kıvamına getirin. Pişen helvanın altını kapatarak biraz ılıtın. Bu sırada kıtlama şekerleri dövün. Ilıyan helvaya dövdüğünüz şekeri ekleyin. Sonrasında cevizin yarısını ufalayın içerisine ekleyerek karıştırın. Bir kaba alarak üzerine cevizleri serperek servis edin.


Reklam
Nursel'in Mutfağı Kuru Helva Tarifi Reviewed by Kadin Moda Magazin on 2/18/2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger - RSS - sitemap - ping
Blogger tarafından desteklenmektedir.